Jeg kan hjælpe dig med følgende

   

Logo & grafisk design

 
Et logo er udgangspunktet i en grafisk stil. Det danner virksomhedens visuelle fingeraftryk og er vigtig for al øvrig markedsføring. Skab optimal opmærksomhed omkring din virksomhed eller et givent produkt/begivenhed med et godt logo.

Tryksager

 
Grafisk design af brevlinjer, visitkort, blade, postkort, brochurer, imagebøger, emballage, plakater, etiketter, kataloger - kort sagt alle former for tryksager. Jeg sørger for kontakt med trykkerier og står gerne for produktionsstyring.

Hjemmesider & CMS

 
Design og opsætning af hjemmesider i fuld overensstemmelse med resten af din markedsføring. Altid i et system, der passer til dit behov. Eller få hjælp til vedligeholdelse, så du sikres et opdateret website til dine kunder.

Markedsføring

 
Om det er design til en paraply, annonce, trøje eller udsmykning af bilen eller messen, så sørger jeg for en gennemført stil i din markedsføring. Jeg sørger for det meste - fra pressemeddelelser til landsdækkende postomdeling.

Freelance

 
Brug for hjælp og et par ekstra hænder? Jeg arbejder ubesværet på både PC & Mac i de fleste af Adobes grafiske programmer. Jeg arbejder hurtigt og har stor erfaring i opsætning, tjek, billedbehandling og færdiggørelse af tryksager.

Kommunikation & PR

 
Kontakt til dygtige journalister, oversættere, nørder eller fotografer klarer jeg gerne på dine vegne. Har du behov for strukturering, sparring eller rådgivning, er jeg ikke længere væk end telefonen og afregnes nemt på timebasis.
 
 

Løft din professionelle fremtoning


Bestil et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan få afprøvet, om vi har den nødvendige kemi
og du tror på en fælles grafisk fremtid. Første skridt er at ringe på telefon 2889 3849 eller klikke HER
 
 

Dit visuelle fingeraftryk er vigtigt


I al kommunikation med din omverden er det vigtigt, at dit grafiske udtryk arbejder til din fordel.
Skab tryghed og genkendelighed for dine kunder og bliv valgt igen og igen.

Styrk dit særpræg

 
Unik grafisk design er en integreret del af virksomheders virkemidler og får i dag mere opmærksomhed end nogensinde før. Det visuelle udtryk er et yderst vigtigt aktiv i enhver form for kommunikation.
 
En gennemarbejdet grafisk identitet skaber genkendelighed i alle led, giver en professionel fremtoning samt et holdbart og troværdigt fundament for din øvrige markedsføring.
 
Frit valg
Du vælger selv, om dit budskab skal overføres til en hjemmeside, en lastbil eller i en flot tryksag. Jeg hjælper med det hele. Kontakt mig gerne helt uforpligtende. KLIK HER

Samarbejdspartnere

 
Med et bredt netværk af inspirerende fagfolk og dygtige leverandører kan jeg tilbyde løsninger af næsten enhver markedsføringsopgave.

Min opmærksomhed

 
Uanset opgavens art eller omfang er du altid sikret en professionel og effektiv medspiller med skarpt fokus på at forstærke din succes.

Faste tilbud og aftaler

 
Her gives altid faste tilbud på opgaverne, og jeg sørger for klare aftaler igennem hele processen og sætter en ære i at leve op til mit ord.
   
   

COMBINA   ¦   STORGADE 39    ¦    8882 FÅRVANG    ¦    CVR 29670765    ¦    MOBIL 2889 3849

All rights reserved © Combina 2006 - 2021