Privatlivspolitik


Combina prioriterer håndteringen af dine personoplysninger meget højt og fokuserer på at gøre det på en tryg og sikker måde.
 

Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. De oplysninger Combina bruger om kunderne er følgende:
Firmanavn, kontaktperson, adresse, telefonnummer, e-mail, CVR-nummer,
EAN-nummer.

Disse oplysninger videregives til tredjemand, hvis det anses for nødvendigt i forbindelse med afhentning, levering og betaling, herunder inkasso. LIgeledes bruges oplysningerne til oprettelse ved tredjemand i forbindelse med hostning, webhotel, mail-løsninger m.m.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@combina.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dette website er udgivet og publiceret af:
Combina
Storgade 39
8882 Fårvang
Telefon: 2889 3849
Email: info@combina.dk

COMBINA   ¦   STORGADE 39    ¦    8882 FÅRVANG    ¦    CVR 29670765    ¦    TELEFON  8694 3849    ¦    MOBIL 2889 3849

All rights reserved © Combina 2006 - 2018